Saturday, February 26, 2011

WeeKend


Few things to settle today... Batrisyia's exam week next week... so this mommy need to be strict this weekend..need to do revision with her...



Have a great weekend peeps!

- Posted using BlogPress from my iPhone4

4 comments:

Joy said...

happy weekend ;)

jelita78 said...

whatttt???
ada exam ke?
exam aper lak batrisya ni?

JeM said...

Joy...have a nice weekend to you n family :)

Jelita.. Batrisyia exam nxt week PKBS 1, before school holiday mesti exam..so 4x in a year.. But not with Amsyar...and i think goes the same with Amin.. they have diff systems now.

jelita78 said...

phewwww..
lega dengar..
amin ni pelik sket.. dia tak bagitau aper teacher cakap/ajar..
bila i tanya ada homework tak, dia kata ada, tapi dah siapkan masa teacher bercakap dalam kelas, senang je, katanya.
pastu bila i belek buku dgn dia, dia dok kata "senang je ni mommy"..
i nak kata dia ni malas, idak plak..
tapi memang dia mcm boring sekolah sbb dia dah tahu semua..
susah gak kalu dah hantar tadika montessori learning ni, sbb advance jauh.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails